contador de visitas
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

La cultura nòrdica. Els Vikings de Groenlàndia

Seminari: L'Antropologia del gel. (2/3 parts). Conferència a càrrec de Francesc Bailón TruebaDijous 6 de maig a les 6 de la tarda a través de YouTube, online o diferit.Francesc Bailon   Llicenciat en Antropologia Cultural per la UB. Especialitzat en la cultura inuit i des de 1997 es dedica a l'estudi i investigació dels pobles de l'Àrtic. Ha realitzat mes de 35 expedicions a l'Àrtic, tot convivint amb els inuit.

Erik el vermell i els seus homes van ser els primers europeus que van arribar l'any 982 a una illa a la qual van posar per nom Groenlàndia, Terra Verda. Encara avui segueix sent un misteri la desaparició de la cultura nòrdica a Groenlàndia i tan sols les restes trobades de les seves antigues colònies, donen testimoni dels primers assentaments europeus a America.


La cultura nòrdica. Els vikings de Groenlàndia

Enllaç conferència: L'Antropologia del gel. (2/3 parts)

 

 


Etiqueta:

Seminaris

Seminari: L'Antropologia del gel. (3/3 parts). Conferència a càrrec de Francesc Bailón Trueba.

Dijous 3 de juny a les 6 de la tarda a través de YouTube, online o diferit.


INFO

Seminari: L'Antropologia del gel. (1/3 parts). Conferència a càrrec de Francesc Bailón Trueba. Dijous 8 d'abril a les 6 de la tarda a través de YouTube, online o diferit.


INFO

Conferència a càrrec de David Vila i Ros i Jessica NeuquelmanDilluns 7 de juny a les 6 de la tarda a Través de YouTube, online o diferit.


INFO


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all