contador de visitas
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

Josephine Peary. La dama del Pol Nord.

Seminari: L'Antropologia del gel. (3/3 parts). Conferència a càrrec de Francesc Bailón Trueba.

Dijous 3 de juny a les 6 de la tarda a través de YouTube, online o diferit.Francesc Bailon   Llicenciat en Antropologia Cultural per la UB. Especialitzat en la cultura inuit i des de 1997 es dedica a l'estudi i investigació dels pobles de l'Àrtic. Ha realitzat mes de 35 expedicions a l'Àrtic, tot convivint amb els inuit.

Josephine Peary, sempre a l’ombra del seu marit, l’explorador polar Robert Edwin Peary, està considerada com la primera dona exploradora de l’Àrtic, la primera que va passar un hivern en aquestes regions polars i la primera també a donar a llum a una nena (Marie Ahnighito), en aquestes terres desolades i fredes. Va realitzar diverses expedicions a l’Àrtic groenlandès i canadenc.

 

La dama del nord

Enllaç conferència: L'Antropologia del gel. (3/3 parts)

 

 


Etiqueta:

Seminaris

Seminari: L'Antropologia del gel. (2/3 parts). Conferència a càrrec de Francesc Bailón TruebaDijous 6 de maig a les 6 de la tarda a través de YouTube, online o diferit.


INFO

Seminari: L'Antropologia del gel. (1/3 parts). Conferència a càrrec de Francesc Bailón Trueba. Dijous 8 d'abril a les 6 de la tarda a través de YouTube, online o diferit.


INFO

Dilluns 14 de juny a les 6 de la tarda a a través de Google Meet. Exposa el tema Marta Escamilla Monell.


INFO


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all