contador de visitas
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

Els inuit, caçadors del Gran Nord

Seminari: L'Antropologia del gel. (1/3 parts). Conferència a càrrec de Francesc Bailón Trueba. Dijous 8 d'abril a les 6 de la tarda a través de YouTube, online o diferit.Francesc Bailon   Llicenciat en Antropologia Cultural per la UB. Especialitzat en la cultura inuit i des de 1997 es dedica a l'estudi i investigació dels pobles de l'Àrtic. Ha realitzat mes de 35 expedicions a l'Àrtic, tot convivint amb els inuit.

Els inuit, també coneguts amb el terme despectiu "d'esquimals", i que significa "éssers humans", són un dels pobles indígenes que encara conserven moltes de les seves antigues tradicions. Conèixer el passat dels inuit ens permetrà entendre millor el present i futur d'aquest poble.

 

 Els inuits caçadors del Gran Nord

Enllaç conferència: L'Antropologia del gel. (1/3 parts)

 

 


Etiqueta:

Seminaris

Seminari: L'Antropologia del gel. (3/3 parts). Conferència a càrrec de Francesc Bailón Trueba.

Dijous 3 de juny a les 6 de la tarda a través de YouTube, online o diferit.


INFO

Seminari: L'Antropologia del gel. (2/3 parts). Conferència a càrrec de Francesc Bailón TruebaDijous 6 de maig a les 6 de la tarda a través de YouTube, online o diferit.


INFO

Visita cultural fins a migdia. Dijous 10 de juny a les 9:45h, sortida des dels FGC. o directament a les 10:50h. a la Casa Amatller, Passeig de Gràcia, 41


INFO


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all