contador de visitas
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

Llenguaferits, un món de llengües

Conferència a càrrec de David Vila i Ros i Jessica NeuquelmanDilluns 7 de juny a les 6 de la tarda a Través de YouTube, online o diferit.Llenguafrits-David-Jesica  

Jessica Neuquelman (Dunkerque) una francesa del nord que va deixar les gèlides terres nadiues per satisfer la seva curiositat lingüística en contrades catalanes. Llicenciada en Filologia Hispànica, va descobrir el català gràcies als cursos del Consorci per a la Normalització Lingüística de Sabadell i a la sèrie Ventdelplà.

David Vila i Ros (Sabadell) és un escriptor i dinamitzador lingüístic que recorre el país parlant de llengua i literatura amb el ferm convenciment que les paraules són la millor eina per canviar el món. Ha estat membre de diverses entitats de foment del català i actualment és coordinador de la Comissió Permanent per la Llengua a Sabadell.

Junts són els Llenguaferits i van amunt i avall buscant curiositats lingüístiques i reivindicant el català.

 

Llenguafrits

Enllaç conferència: Llenguaferits, un món de llengües.

 


Etiqueta:

Conferències

Conferència a càrrec de Joan Carbonell i ManilsDilluns 31 de maig a les 6 de la tarda a través de YouTube, online o diferit.


INFO

Conferència a càrrec de Joan Esteve i Pujol. Dilluns 26 d'abril les 6 de la tarda a través de YouTube, online o diferit.


INFO

Conferència musicada a ritme d’havanera “Pinzellades cantades vora el mar”.A càrrec de la cantant Neus Mar amb Emilio Sánchez a la guitarra. Dijous 17 de juny a les 6 de la tarda als jardins de l’Ateneu Municipa


INFO


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all