contador de visitas
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

El led Blau

Conferència a càrrec de Joan Esteve i Pujol. Dilluns 26 d'abril les 6 de la tarda a través de YouTube, online o diferit.Joan Esteve El led blau   Llicenciat en Ciències Físiques per la UB, també s'ha format a la Universitat Paul Sabatier de Tolosa de Llenguadoc i a la Universitat de California, Berkeley, Ha treballat de laid back a la UB.

El LED de color blau va ser molt més difícil d'aconseguir que els LEDs dels altres colors. Aquest invent va ser premiat amb el Nobel de Física del 2014. l'aventura científica i humana del seu protagonista principal; Nakamura es fascinant. A la conferència en parlarà i també explicarà detalls de la Física dels materials que hi ha dins.

 

 El led blau

Enllaç conferència: El led Blau

 


Etiqueta:

Conferències

Conferència a càrrec de David Vila i Ros i Jessica NeuquelmanDilluns 7 de juny a les 6 de la tarda a Través de YouTube, online o diferit.


INFO

Conferència a càrrec de Joan Carbonell i ManilsDilluns 31 de maig a les 6 de la tarda a través de YouTube, online o diferit.


INFO

Conferència musicada a ritme d’havanera “Pinzellades cantades vora el mar”.A càrrec de la cantant Neus Mar amb Emilio Sánchez a la guitarra. Dijous 17 de juny a les 6 de la tarda als jardins de l’Ateneu Municipa


INFO


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all