contador de visitas
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

Festa de cloenda del curs 2020-2021

Conferència musicada a ritme d’havanera “Pinzellades cantades vora el mar”.A càrrec de la cantant Neus Mar amb Emilio Sánchez a la guitarra. Dijous 17 de juny a les 6 de la tarda als jardins de l’Ateneu MunicipaNeus Mar, cantant i compositora es va endinsar al mon de la havanera  de la mà de Castor Pérez. L’any 2013 va començar la seva carrera en solitari i ha enregistrat diferents treballs discogràfics com  “A contracorrent” “Fil a fil" i el darrer “Eroïnes”. Amb l’havanera “La Remendadora” va guanyar el concurs de composició de St. Pol de Mar amb la lletra de la mateixa Neus Mar i música d’Emilio Sánchez. Ha participat a la Cantada d’havaneres de Calella de Palafrugell els anys 2015, 2017 i 2019. Ha actuat a les cantades més importants del país i canta també altres gèneres. Actualment està fent gira amb l'espectacle Íntimament Llach.

L’havanera és un gènere musical que té el seu origen en la contradansa, durant el segle XIX, a la illa de cubà. Aquest ritme , modificat pels músics cubans amb les aportacions de la música africana, deriva cap el que es coneix per havanera. Arriba a la Península de la mà de la sarsuela i es va incorporar també al repertori de la música clàssica. A Catalunya hi ha hagut sempre una tradició popular de colles que les cantaven a les tavernes.

Per accedir a la cloenda cal fer la inscripció prèvia, reservada als socis fins el dia 11 de juny, per mail a l'adreça inscripcions@aularubi.cat, o per wattsapp al telèfon 681617587.

Si sou socis/socies de l'Aeur també podeu fer la inscripció automàtica, a l'enllaç següent podeu veure un video amb l'operatoria a seguir.

És necessari fer la inscripció prèvia, activitat oberta a tothom, aforament limitat a 80 persones.

 

 


Etiqueta:

AEUR

Conferència musicada a ritme d’havanera “Pinzellades cantades vora el mar”.A càrrec de la cantant Neus Mar amb Emilio Sánchez a la guitarra. Dijous 17 de juny a les 6 de la tarda als jardins de l’Ateneu Municipa


INFO

Seminari: L'Antropologia del gel. (1/3 parts). Conferència a càrrec de Francesc Bailón Trueba. Dijous 8 d'abril a les 6 de la tarda a través de YouTube, online o diferit.


INFO

Conferència a càrrec de Joan Esteve i Pujol. Dilluns 26 d'abril les 6 de la tarda a través de YouTube, online o diferit.


INFO


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all