contador de visitas
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

Conceptes i reptes digitals

És el que volem presentar a les 3 sessions d'aquest trimestre a l'Auditori Vallhonrat.

 



 

 reptes i conceptes digitals  


El món digital ens acompanya des de fa temps i contínuament van sortint nous conceptes i noves aplicacions que cal conèixer. Aquests reconeguts professionals ens ajudaran a endinsar-nos en nous reptes i en com aplicar-los en el nostre dia a dia.


Dies: 19 d’octubre, 16 de novembre i 14 de desembre

 Entrada lliure, oberta a tothom.

 

 Carles Martin    

Dijous 19 d' octubre,

18 h

Auditori Vallhonrat

 

La fractura digital ha vingut per quedar-se

A càrrec de Carles Martín, enginyer de Telecomunicació per la UPC. Ha estat President de l'Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació des del 1988 fins al 2012. Ha desenvolupat la seva tasca professional a l'empresa privada com a empresari i també al sector públic com a Secretari per a la Societat de la Informació del Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya i Secretari general de l'Agència de Qualitat d'Internet (IQUA). Ha compaginat el seu treball a l'rea d'Estudis i Recerca del Consell Audiovisual de Catalunya, amb la docència com a professor de Societat de la Informació i economia del futur a la Universitat Pompeu Fabra i amb la consultoria per a empreses. És impulsor de la revista d'opinió digital Tecnonews de la que n’és editor i és membre de diversos consells assessors de telecomunicacions i societat de la informació. Ha estat president de l'Institut d’Enginyers de Catalunya entitat que agrupa totes les associacions d’Enginyeria Superior de Catalunya.

 

 Ramon Lopez de Mantaras    

Dijouss 16 de novembre.

18 h

Auditori Vallhonrat

 

És realment intel·ligent la Intel·ligència Artificial?

A càrrec de Ramon López de Mántaras Badia, Professor d'Investigació (emèrit) del CSIC a l'Institut d'Investigació en Intel·ligència Artificial (IIIAdel qual en fou director. Investiga en Intel·ligència Artificial (IA) des del 1975. És enginyer en Electrònica per la Universitat de Mondragón, doctor en Física per la Universitat Paul Sabatier de Tolosa, màster en Informàtica per la Universitat de Califòrnia-Berkeley (EUA) i doctor en Informàtica per la Universitat Politècnica de Catalunya. És membre numerari de l'Institut d'Estudis Catalans i ha rebut, entre altres, el Premi Nacional d’Investigació en Matemàtiques i Tecnologies de l’Informació.

 

 Francis Casado    

Dijous 14 de desembre.

18 h

Auditori Vallhonrat

 

Realitat Virtual, Realitat Mixta i Realitat Augmentada i les seves repercussions en general

A càrrec de Francis Casado, emprenedor en serie des de l'any 2012 quan va llençar la seva primera Startup y que encara segueix viva, Mobile Media Content SL que comercialitzar la plataforma 3D Digital Venue. Genera "bessons digitals" pels recintes esportius i culturals a prop de 20 països a tot el mòn i ho integra amb pasareles de ventes d'entrades entre altres.

A més, compagina la seva passió pels negocis amb la docència a la Universitat Pompeu Fabra on imparteix classes d'emprenedoria per joves enginyers i dissenyadors d'aplicacions des de fa més de 15 anys. De formació enginyer informàtic per la escola superior politècnica i amb un MBA per LaSalle i el Manhattan College. Nascut a Olot (Girona) i fill adoptiu de Barcelona. 
Amb un peu a Estats Units i un altre a Europa, desenvolupa aliances comercials amb equips esportius i empreses tecnològiques relacionades amb les lligues d'esport professionals com la NBA o la MLS o Premier League i els recintes culturals com Broadway. 

 

 

 


Etiqueta:

AEUR Seminaris


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.cat



Copyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all