contador de visitas
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

(3/3)Realitat virtual, augmentada i mixta

Dijous 14 de desembre les 18 h, a l’Auditori Vallhonrat, entrada plaça Montserrat Roig.

A càrrec de Francis Casado

 



 

realitat augmentada  
Francis Casado és un emprenedor en serie des de l'any 2012 quan va llençar la seva primera Startup y que encara segueix viva, Mobile Media Content SL que comercialitzar la plataforma 3D Digital Venue. Genera "bessons digitals" pels recintes esportius i culturals a prop de 20 països a tot el mòn i ho integra amb pasareles de ventes d'entrades entre altres.
A més, compagina la seva passió pels negocis amb la docència a la Universitat Pompeu Fabra on imparteix classes d'emprenedoria per joves enginyers i dissenyadors d'aplicacions des de fa més de 15 anys. De formació enginyer informàtic per la escola superior politècnica i amb un MBA per LaSalle i el Manhattan College. Nascut a Olot (Girona) i fill adoptiu de Barcelona. 
Amb un peu a Estats Units i un altre a Europa, desenvolupa aliances comercials amb equips esportius i empreses tecnològiques relacionades amb les lligues d'esport professionals com la NBA o la MLS o Premier League i els recintes culturals com Broadway. 

La Realitat Virtual (RV), la Realitat Mixta (RM) i la Realitat Augmentada (RA) són tecnologies immersives que han experimentat un creixement accelerat en els últims anys. Aquestes tecnologies ofereixen noves i emocionants oportunitats en diversos àmbits, incloent-hi l'entreteniment, l'educació, la indústria, la medicina i molts altres. En aquesta presentació, explorarem les repercussions d'aquestes tecnologies i el seu impacte en la nostra societat de manera general.

La Realitat Virtual, la Realitat Mixta i la Realitat Augmentada tenen un impacte significatiu en diversos àmbits de la nostra societat. Des de l'entreteniment fins a l'educació i la indústria, aquestes tecnologies canvien la forma en què vivim, aprenem i treballem. No obstant això, cal abordar els desafiaments ètics, de privacitat i d'accessibilitat per assegurar un ús responsable i inclusiu d'aquestes tecnologies en benefici de tothom.

Entrada lliure, oberta a tothom.

 

 

realitat virtual   relitat mixta   realiat augmentada

 

 


Etiqueta:

AEUR Conferències


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.cat



Copyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all