El 4 d'abril, Padma Solanas Noguera Llicenciada en Medicina per la UAB ens va aconsellar d'eliminar patògens, cuidar la microbiota, evitar al·lèrgies, menjar aliment ecològics, el pa integral de forn. Fonts de calci: peix, marisc, fruits secs, verdures de fulla verda. Llets vegetals sense sucre. Els formatges frescs donen moltes intoleràncies. La beguda ha de ser sempre aigua i un quart d’hora abans del àpats. Una vegetaria ha de menjar llegums 2 vegades al dia i fruits secs. |
Etiqueta:
SeminarisEl 6 de juny, la reputada cuinera Ada Pellerada ens va parlar de com fa uns anys afrontàvem la gestió culinària.
El 9 de maig, l'Anna Paré Vidal presenta la segona part del Seminari: Salut i nutrició anomenada "Influència dels aliments en el cervell"
Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.cat