contador de visitas
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

(3/3)Quin futur espera al cooperativisme?

Dijous 6 de juny a les 18 h, a l’Auditori Vallhonrat, entrada plaça Montserrat Roig.

A càrrec d’Ivan Miró i Acedo. Sociòleg i fundador de la cooperativa La Ciutat Invisible

  

cooperativisme  

Ivan Miró i Acedo és sociòleg i fundador de la cooperativa La Ciutat Invisible, des d’on coordina el Postgrau d’Economia Social i Solidària-Estudis Cooperatius. Ha participat a la Xarxa d’Economia Solidària, la Fundació Roca Galès, l’Impuls Cooperatiu de Sants o la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, d'on actualment és membre del consell rector. Ha publicat llibres com Les cooperatives obreres de Sants. Autogestió proletària en un barri de Barcelona (1870-1939) (2010), Joan Rovira i Marqués. El cooperativisme obrer i col·lectivista (2014), L’economia social i solidària a Barcelona (2016), Ciutats Cooperatives (2018) o L'Economia Social i Solidària a Catalunya. Fonaments teòrics i reptes estratègics (2020), així com la recent novel·la Els vincles audaços (2023).

El cooperativisme és un model econòmic ideat al segle XIX, però que pot triomfar al segle XXI. Aquest model lliga molt amb els inputs de la nova revolució tecnològica i les formes de producció actuals. 

El cooperativisme és avui, encara un model alternatiu a l'economia capitalista actual i no una pràctica obsoleta del passat?  Quin futur es pot preveure?

Entrada lliure, oberta a tothom.

  

cooperativisme   cooperativisme   cooperativisme

Etiqueta:

Seminaris AEUR


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all