contador de visitas
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

Cants sagrats en femení: la Verge i la Sibil·la

Dimarts, 19 de desembre, a les 18h a la biblioteca Martí Tauler.

A càrrec de Mariona Segarra i Trias, cantant i compositora. Titulada superior de Música de Catalunya i llicenciada en Història de l’Art per la UB. 

Mariona Sagarra

 

MARIONA SAGARRA i TRIAS (Barcelona) és cantant, compositora i terapeuta vocal. La veu, la creació i la poesia són la base del seu treball. Adquireix una sòlida carrera de música clàssica, que li permet dur a terme la seva trajectòria artística cap a la investigació de les noves possibilitats expressives de la veu, ja sigui amb elements
electro-acústics, multi-efectes o simplement polifonies vocals i cançó.

Té vuit discs al mercat. Ha estat convidada a molts teatres Nacionals i internacionals, destacant especialment el Carnegie Hall de Nova York i una important gira per la costa Oest dels Estats Units. Titulada superior de Música i Historia de l’Art. Va realitzar la carrera de cant amb Maria del Carmen Bustamante al Conservatori del Liceu. Al llarg de tres anys va perfeccionar els seus estudis al Conservatori d’Amsterdam, a Holanda i la Guildhall School of Music & Drama de Londres. Ha rebut formacions diverses en mètodes com Dalcroze, Feldenkrais, Gestalt, Body percussion,.. Destaca també, la seva vessant pedagògica en matèria de cant i recerca vocal.

La veu és una de les eines de comunicació més grans que tenim les persones. Amb ella manifestem sentiments, emocions, idees i, com en aquest cas, invocacions cantades.

Els Cants a la Verge, a la Mare de Deu, a la patrona d’un indret venerat, a la figura materna....formen part de la litúrgia i de la pregaria dels pobles. També en femení trobem la veu de l’oracle, de la Sibil.la, que profetitza esdeveniments futurs i ens anuncia el judici final. La Sibil.la és un cant molt antic i bellíssim, un cant profà, gran patrimoni de la nostra cultura en llengua catalana.

Entrada lliure, oberta a tothom.

 

cant de la sibil·la    Cant de la sibila    cant de la sibil·la
         
cant de la sibil·la    Cant de la sibila    cant de la sibil·la

 

 


Etiqueta:

AEUR Conferències


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all