contador de visitas
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

La microbiota intestinal i el seu paper en la salut i la malaltia

El 14 de desembre, el Dr. Pau Gilabert Álvarez ens va oferir la conferència virtual: «La microbiota intestinal i el seu paper en la salut i la malaltia». Pau Gilabert Álvarez és llicenciat en Medicina per la UB i especialitzat en aparell digestiu a l'Hospital Universitari de Bellvitge.Pau Gilabert  

El 14 de desembre, el Dr. Pau Gilabert Álvarez ens va oferir la conferència virtual: «La microbiota intestinal i el seu paper en la salut i la malaltia». Pau Gilabert Álvarez és llicenciat en Medicina per la UB i especialitzat en aparell digestiu a l'Hospital Universitari de Bellvitge.

El Dr. Pau Gilabert ens va parlar sobre què és la microbiota intestinal, quins microorganismes la formen, la relació que estableixen amb el nostre organisme i els factors externs que hi poden influir.  

 

 


Etiqueta:

Conferències

Exposa el tema Ramón BelverDilluns 12 d'abril a les 6 de la tarda a través de Google Meet.


INFO

El 29 d’octubre, organitzat per la Biblioteca Mestre Martí Tauler amb la col·laboració de l’AEUR, es va fer la conferència: «Quiet»; acàrrec de Màrius Serra, llicenciat en Filologia Anglesa, escriptor, periodista i enigmista català. 


INFO

L’1 de novembre, a causa de la pandèmia, es va haver de suspendre l’obra de teatre: Qui ets?, basada en l’obra narrativa Quiet, de Màrius Serra.


INFO


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all