contador de visitas
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

Brexit, i ara què

El 25 de gener vam fer la conferència virtual: «Brexit, i ara què?» on es van tractar totes les qüestions relacionades amb la sortida del Regne Unit de la Unió Europea. El ponent va ser el Sr. Hèctor Sánchez MargalefEl 25 de gener vam fer la conferència virtual: «Brexit, i ara què?» on es van tractar totes les qüestions relacionades amb la sortida del Regne Unit de la Unió Europea. L'acte es va realitzar per streaming

El ponent va ser el Sr. Hèctor Sánchez Margalef, Investigador del CIDOB, en temes europeus; llicenciat en Ciències Poitiques i ha realitzat el màster en relacions internacionals per la UAB. El moderador va ser el Sr. Llàtzer Cañizar, membre de la junta de l'Aula d'Extensió Universitària de Rubí (AEUR).

 Brèxit i ara què?

Enllaç conferència: Brexit, i ara què

 

 


Etiqueta:

Conferències

El 22 de febrer,Maria Ysàs Solanes, doctora en Dret per la UAB, ens va oferir la conferència virtual: «Dret civil vigent a Catalunya». Lluís Bongunyà, membre de la junta de l'Aula d'Extensió Universitària de Rubí, va ser el moderador.


INFO

El 22 de març, Jordi Ibañezdiplomat en Ciències Empresarials i director de la Fundació de Finances Ètiques va fer la conferència sobre «Finances ètiques i la crisi econòmica». 


INFO

El 9 de març, coincidint que el dia abans havia estat el Dia de la Dona vam fer una sortida virtual: «Dones extraordinàries de Barcelona, Dia de la Dona»; a càrrec de l’agència Barcelona Experts.


INFO


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all