contador de visitas
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

Reforma horària a Catalunya

El 28 de maig es va dur a terme a l’Ateneu de Rubí, una conferència on es va donar a conèixer la proposta de reforma horària a Catalunya, amb l'objectiu comú d'impulsar una transformació positiva en la nostra societat mitjançant un canvi horari.  Reforma horaria Catalunya  

El 28 de maig es va dur a terme a l’Ateneu de Rubí, una conferència on es va donar a conèixer la proposta de reforma horària a Catalunya, amb l'objectiu comú d'impulsar una transformació positiva en la nostra societat mitjançant un canvi horari.

L'acte va anar a càrrec del doctor en Ciències Econòmiques i professor de Sociologia Salvador Cardús Ros.

  Reforma horaria Catalunya  

 

Reforma horaria Catalunya   Reforma horaria Catalunya   Reforma horaria Catalunya
Reforma horaria Catalunya    

 

 


Etiqueta:

AEUR

El 21 de maig va tenir lloc a l’Ateneu de Rubí, la xerrada prèvia a la visita guiada del dia 24, que es va realitzar als pobles de Corbera (vell) i La Fatarella.


INFO

El 18 de juny va tenir lloc al Rubí - Forma, la xerrada prèvia a la visita guiada, que es va realitzar el dia 21, per indrets com la Maternitat d'Elna, el Cementiri dels Espanyols a Argelers i la tomba de Antonio Machado a Cotlliure.


INFO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent at nulla quis eros ullamcorper scelerisque vel at diam. Suspendisse venenatis dui eros, sagittis egestas lorem facilisis sit amet.


INFO


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all