contador de visitas
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

L'ànima de les coses

 

Exposició de Miquel Mas a l’Aula Cultural

del 12 de maig al 23 de juliol 

miquel mas  

Ara ja fa seixanta anys que es va iniciar la trajectòria artística de Miquel Mas, a l’edat de tretze anys, quan va fer la seva primera exposició al Casal Popular de Rubí, per les festes de Sant Roc.

 En aquesta ocasió aplega indicis, retalls, materials, formes, trossos, fragments de coses que semblen haver perdut tota la seva significació primigènia, i converteix el seu taller en un laboratori on cada porció, cada peça, cada residu, entra en joc amb els altres. Llavors comencen a emergir possibilitats, combinacions, espurnes, projeccions d’aures que es barregen, trencaclosques sense cap ordre ni solució, fractals desplegant-se en un aparent caos, collages mutants, empremtes, petjades, transicions, suggeriments, insinuacions. De vegades en surt un fons de quadre acolorit que esperarà anys al celler fins a trobar el punt de fermentació i el complement que li doni sentit. De vegades unes potes de llit o d’armari es conjuguen amb un penjador o un bocí de filigrana decorativa per suggerir un baix relleu, l’esquelet d’un retrat. Amb la maduració adequada tot trobarà el seu ritme, el seu codi, el cràter que el farà emergir.

 Amb aquesta exposició, en què ens posa a l’abast algun dels seus processos creatius, comença un itinerari artístic per la nostra ciutat que esperem que ajudi a conèixer millor l’obra de Miquel Mas, i a posar en valor l’art que es fa a Rubí.

Adreça: Av. Barcelona, 84, 08191 Rubí

Horari:

Dijous i divendres, de 17 a 20 h
Dissabtes, d'11 a 14 h i de 17 a 20 h
Tancat de dilluns a dimecres, diumenges i festius

 

 


Etiqueta:

AEUR


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all