contador de visitas
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

Feminisme, violències i vida quotidiana. En parlem?

El 9 de març, coincidint amb la Setmana de la Dona Treballadora, l’activista feminista Betlem Cañizar Bel va conduir la tertúlia «Feminisme, violències i vida quotidiana. En parlem?»



Betlem Canizar   El 9 de març, coincidint amb la Setmana de la Dona Treballadora, l’activista feminista Betlem Cañizar Bel va conduir la tertúlia «Feminisme, violències i vida quotidiana. En parlem?» Betlem Cañizar és llicenciada en Humanisme i regidora de l’Ajuntament de Rubí per l’ AUP.

 

 

 


Etiqueta:

Tertúlies

El 17 de febrer, el doctor Carles Paytubí i Garí, metge especialista en medicina interna, ens va oferir la con - ferència «La medicina i la música: malalties dels grans compositors». 


INFO

El 27 de gener, el doctor Antoni Méndez Vilaseca, catedràtic emèrit de Física Teòrica de la UAB i membre de l’Institut de Física d’Altes Energies (IFAE), ens va oferir la conferència «Una breu passejada pel cosmos»


INFO

El 25 de novembre, el rubinenc Víctor Cucurull Mira - lles, llicenciat en Geografia i Història per la Universitat Autònoma de Barcelona i membre del Secretariat de l’Assemblea Nacional de Catalunya, ens va oferir la conferència «Història amagada de Catalunya»


INFO


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.cat



Copyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all