contador de visitas
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

Curset de dibuix

El 4 de març va començar el «Curset de dibuix» a càrrec de Joaquim Conca i Grau, il·lustrador botànic format a l’Escola d’Art i Disseny EINA, on també va exercir com a docent. Joaquim Conca Grau  

El 4 de març va començar el «Curset de dibuix» a càrrec de Joaquim Conca i Grau, il·lustrador botànic format a l’Escola d’Art i Disseny EINA, on també va exercir com a docent. En Quim ens va ensenyar a observar directament la naturalesa, així com algunes tècniques per aprendre a dibuixar i acolorir. El curs constava de quatre sessions matinals, però només en vam poder fer dues degut a la pandèmia de la COVID-19.

 

 


Etiqueta:

Cursos

El 2 de març va tenir lloc la tercera i darrera sessió del seminari: Les tecnologies de la intel·ligència artificial. Amb el títol de «Què és el 5-G (big-data) i per què?», i la ponència de Joan Manuel Tresserras i Gaju.


INFO

El 20 de febrer vam fer una sortida cultural guiada als monestirs de Poblet i Vallbona de les Monges. Vam visitar els dos monestirs i, després de dinar, vam poder gaudir d’un passeig pels seus entorns.


INFO

El 10 de febrer vam fer la segona tertúlia: «El Barça i la seva economia». Va exposar el tema Josep Capmany, economista i president de la Penya Blaugrana de Rubí.


INFO


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all