contador de visitas
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

El rebut de l'aigua i el seu tractament

El 13 de gener vam donar inici a les nostres tertúlies. La primera va ser «El rebut de l’aigua i el seu tractament», a càrrec de Montse Solé, directora de l’Àrea de Clients de Sorea. Ens van explicar com funcionava el rebut de l’aigua i va aclarir alguns dels dubtes que li vam plantejar, a partir del debat entre els assistentsEl 13 de gener vam donar inici a les nostres tertúlies. La primera va ser «El rebut de l’aigua i el seu tractament», a càrrec de Montse Solé, directora de l’Àrea de Clients de Sorea. Ens van explicar com funcionava el rebut de l’aigua i va aclarir alguns dels dubtes que li vam plantejar, a partir del debat entre els assistents

 

 


Etiqueta:

Tertúlies

El 10 de febrer vam fer la segona tertúlia: «El Barça i la seva economia». Va exposar el tema Josep Capmany, economista i president de la Penya Blaugrana de Rubí.


INFO

El 23 de gener vam fer una visita guiada a l’exposició «Òpera, passió, poder i política», de Caixa Fòrum, i a l’edifici modernista de Puig i Cadafalch. Durant el recorregut de l’exposició vam fer un viatge per vuit grans òperes d’Europa, per entendre el context històric particular de cada òpera i la relació amb la ciutat.


INFO

El 25 de novembre, el rubinenc Víctor Cucurull Mira - lles, llicenciat en Geografia i Història per la Universitat Autònoma de Barcelona i membre del Secretariat de l’Assemblea Nacional de Catalunya, ens va oferir la conferència «Història amagada de Catalunya»


INFO


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all