contador de visitas
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

Migració a Catalunya: entre el discurs de odi i acollida

El 12 de desembre, la taula rodona sobre «Migració a Catalunya: entre el discurs de l’odi i l’acollida», a càrrec d’Andreu Domingo i Valls i Amadou Bocar Sam Daff, va servir per cloure el seminari: Problemàtiques de la nostra societat: una altra Catalunya és possible?El 12 de desembre, la taula rodona sobre «Migració a Catalunya: entre el discurs de l’odi i l’acollida», a càrrec d’Andreu Domingo i Valls, doctor en Sociologia, i Amadou Bocar Sam Daff, mediador intercultural, va servir per cloure el seminari: Problemàtiques de la nostra societat: una altra Catalunya és possible? Els ponents van exposar dos aspectes complementaris sobre el fet de la immigració a Catalunya: el de la seva influència en la conformació de la Catalunya actual, i el relacionat amb la problemàtica de la immigració estrangera, la sensibilització i la defensa dels drets humans.

 

 

 


Etiqueta:

Seminaris

El 7 de novembre, Itziar González va dur a terme la segona conferència del seminari: Problemàtiques de la nostra societat: una altra Catalunya és possible?


INFO

El 9 de gener vam donar el tret de sortida del segon trimestre amb l’inici del seminari: Les tecnologies de la intel·ligència artificial.


INFO

El 6 de febrer vam fer la segona sessió del seminari: Les tecnologies de la intel·ligència artificial, a càrrec d´Agustí Argelich Casals


INFO


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all