contador de visitas
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

Final de Curs: "Tot és tan senzill"

El 14 de juny al pati de l’Ateneu de Rubí i com a cloenda del curs 2017-2018, vam poder gaudir del recital de poemes de Montserrat Abelló, musicats i cantats per Celeste Alías acompanyada a la guitarra per Santi Careta. 

Fotografies de final de curs   El 14 de juny al pati de l’Ateneu de Rubí i com a cloenda del curs 2017-2018, vam poder gaudir del recital de poemes de Montserrat Abelló, musicats i cantats per Celeste Alías acompanyada a la guitarra per Santi Careta.   Final de curs

 

Final de curs   Final de curs

 

Final de curs   Final de curs   Final de curs
         
Final de curs   Final de curs    Final de curs
         
Final de curs   Final de curs   Final de curs
         
Final de curs   Final de curs   Final de curs
         
Final de curs   Final de curs   Final de curs

  

 


Etiqueta:

AEUR

El 26 de setembre va tenir lloc al pati de l'Ateneu, la conferència d'inici de curs. Va anar a càrrec del Professor d'Història, col·laborador radiofònic i conferenciant en temes d'història i cultura popular  Marius Serra Arman.


INFO

El 18 de juny va tenir lloc al Rubí - Forma, la xerrada prèvia a la visita guiada, que es va realitzar el dia 21, per indrets com la Maternitat d'Elna, el Cementiri dels Espanyols a Argelers i la tomba de Antonio Machado a Cotlliure.


INFO

El 28 de maig es va dur a terme a l’Ateneu de Rubí, una conferència on es va donar a conèixer la proposta de reforma horària a Catalunya, amb l'objectiu comú d'impulsar una transformació positiva en la nostra societat mitjançant un canvi horari.


INFO


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all